Заступник директора департаменту проектного фінансування та інвестиційної політики Мінфіну РФ Павло Єфімов підозрюється у пораненні співробітника комерційної фірми. На даний момент він затриманий правоохоронними органами в Москві.

Заступник голови департаменту міністерства фінансів Павло Єфімов розстріляв сусіда і був затриманий будинку з травматичною рушницею "Оса". Конфлікт на побутовому ґрунті стався 22 жовтня у будинку на Ізмайловському шосе міста Москви.

Високопоставлений чиновник Мінфіну нібито зробив два постріли з травматичного пістолета "Оса" у свого сусіда. В результаті інциденту чоловіка госпіталізували.

Постраждалим виявився 30-річний начальник транспортного відділу комерційної фірми. Він отримав поранення грудної клітини, правого передпліччя, а також правою бровной дуги.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За попередньою інформацією правоохоронних органів, конфлікт у чоловіків стався на побутовому ґрунті. Потерпілий і чиновник живуть в одному будинку.

В даний час підозрюваний знаходиться під підпискою про невиїзд. Ведеться слідство.

Раніше повідомлялося, що в Києві на Великій Васильківській, 44, біля бару Signal сталася стрілянина. Чоловік з дівчиною на машині Maybach прострелили хлопцеві ногу і поїхали. Це сталося у п'ятницю, 26 жовтня, близько 22:30. Про подію повідомляє Інформатор з місця подій.

Очевидці розповіли, що правопорушники заїхали на тротуар біля бару. Перехожі стали обурюватися такого способу паркування, але "мажори" вийшли з машини і зав'язалася бійка.

Нагадаємо, неадекватний мажор на Maybach влаштував бійку зі стріляниною в центрі Києва, є постраждалі. Божевільний зі своєю супутницею зникли з місця злочину, поки жертва стікала кров'ю.

Як повідомляв "Знай. ua", містичні смерті сколихнули українське місто, люди бояться вийти на вулицю. В приватному будинку в Кривому Розі знайшли п'ять трупів - подробиці загадкового справи.

"Знай. ua" писав, що питсбургскому стрілку приготували покарання. Генпрокурор сказав своє слово у справі про бійню в синагозі.