У Москві затримали угрупування з 16 "чорних ріелторів", які підозрюються в масових вбивствах заради наживи. Орудувала компанія в Московській і Тверській області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Слідчого комітету Російської Федерації.

Так, слідство встановило, що в банду входило 8 чоловіків і 8 жінок, які на чолі з професійним ріелтором Романом Шугаїбовим протягом 5 років знаходили самотніх власників квартир в Москві і вели, в основному, асоціальний спосіб життя. До нічого не підозрюючих жертв втиралися в довіру і обманом позбавляли прав на квадратні метри.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нелюди діяли з особливою жорстокістю: своїх жертв вони топили, розстрілювали або закопували живцем.

Зараз слідчі встановили обставини 9 вбивств, за яким стоїть один із членів угрупування. Сьогодні всі 16 осіб перебувають під вартою, скільки ще вбивств розкриється в ході слідства, поки що складно навіть припустити.

Варто нагадати, що українці ще не відійшли від страшної трагедії в Києві, де мати втопила своїх дітей, і з Чернігівської області знову прийшли погані новини.

Так, 30 січня в одному з селищ знайшли мертвими мати з двома її малолітніми дітьми. З'явилася інформація, що жінка покінчила з життям шляхом повішення. Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Чернігівській області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві 36-річна Катерина Бабкіна втопила в озері двох своїх малолітніх дітей. Моторошну історію який день продовжують обговорювати в мережі. При цьому настрої коментаторів змінилися і тепер багато хто навіть співчуває нещасній жінці. Хоча жахливий вчинок і не виправдовують.

Нагадаємо, поїла наркотиками і ревнувала чоловіка: стали відомі деталі життя жінки, яка втопила власних дітей.

Як повідомляв Знай.ua історія матері-вбивці, що потрясла всю Україну, отримала неймовірний поворот.

Також Знай.uа писав, розлючені українці вимагають лінчувати мати-психопатку.