Інцидент стався в республіці Комі, Російської федерації. Місцевий священник вирішив освятити нову трасу. Однак для цього він навіть не захотів покидати своє дороге авто.

Московський піп освятив нову трасу просто висунувшись з вікна свого Lexus.

Коментатори зазначили, що вони скоро будуть просто запускати з своїх особняків позолочені дрони з хрестами, а ті будуть поливати все "святою водою".

Раніше повідомлялося, що в понеділок, 29 жовтня, поняття "комсомол" виповнилося сто років. В Україні про цю дату ніхто не вважає за потрібне пам'ятати, і цілком справедливо, особливо після декомунізації. А ось в Росії традиція святкувати процвітає щосили. Мало того, що дивну дату відзначають в Кремлі, так і притягли в Крим. Навіщо - одному богу, вірніше, кхм, нікому не відомо.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В честь совковою радості на півострові навіть організували урочистий концерт, більше нагадує заклик диявола.

В честь совковою радості на півострові навіть організували урочистий концерт, більше нагадує заклик диявола.

Співтовариство Рагу.чи опублікувало фрагмент цього дійства на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, у Криму влаштували треш-концерт, діагноз вже поставлений. Це просто треба бачити.

Як повідомляв Знай. ua, попи з самого серця України присягнули на вірність РПЦ. Ще одна єпархія підтримала Московський патріархат.

Знай. ua писав, що московські попи вирішили йти в суд, але не Всевишнього. Московські попи забули про церковних канонах.