Виявляється, син білоруського президента Олександра Лукашенка користується особливою популярністю серед жінок бальзаківського віку.

У Палаці Незалежності відбувся святковий захід - зустріч Лукашенка з наступниками комсомольського руху. На святі був присутній і син президента Микола Лукашенко, який зіграв на піаніно, поки батько співав для всіх присутніх.

На заході була присутня також перший секретар Рогачевського районного комітету БРСМ Ганна Самотуга. Жінка страшно хвилювалася, адже неподалік від неї сидів сам Микола Лукашенко.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На перший погляд він здався дуже серйозною і неприступною молодою людиною. Але коли наприкінці заходу Микола віртуозно зіграв на фортепіано і навіть підспівав залу знайомі комсомольські пісні, відразу розташував до себе, став таким собі "своїм хлопцем". До речі, підспівував нам не тільки Микола Лукашенко, але і його батько: Президент на раз-два підхопив «Команду нашої молодості», чим зірвав бурхливі оплески" розповіла Ганна Самотуга

Варто відзначити, що Миколаю Лукашенко всього 14 років.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що може взяти на себе відповідальність за забезпечення миру на сході України. Зокрема, білоруський лідер зазначив, що мінський процес не дає позитивного результату вже кілька років.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Міністерство інформаційної політики Білорусі допустило дивну помилку на своєму сайті воно вказало, що Петро Порошенко - президент Російської Федерації.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що президент Білорусі Лукашенко висловив свою позицію щодо ситуації, яка склалася на Донбасі України. Він повідомив, що готовий допомогти і надавати допомогу у вирішенні цього військового конфлікту. Про це стало відомо під час виступу Лукашенка на Форуму регіонів Білорусі та України.