Кривава трагедія сталась на швидкісному шосе Ланьчжоу – Хайкоу в Китаї (провінція Ланьчжоу) буквально у 200 метрах від пункту справляння плати за проїзд.

Про це повідомляють китайські ЗМІ.

Пекельну ДТП спровокував той факт, що машини не встигали гальмувати і збивалися в купу, після чого розпочалася масштабна пожежа.

За повідомленнями ЗМІ, у страшній ДТП розбилися і згоріли живцем 18 осіб, а сама ділянка дороги перетворився на палаюче пекло.

За повідомленням правоохоронців, страшну ДТП спровокувала вантажівка. Водій фури втратив контроль над управлінням автомобіля і перекинувся. Далі у вантажівку одна за одною врізалися 25 легковиків.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Зіткнення такої кількості авто спричинило пожежу, і незабаром місце аварії перетворилося на справжнє пекло. У моторошній аварії розбилися і згоріли живцем 18 осіб. Ще 27 постраждалих доставлені в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

На місці аварії працюють співробітники правоохоронних органів і рятувальники.

Разом з тим варто відзначити, що у п'ятницю ввечері, 2 листопада, у США в місті Балтімор сталося часткове руйнування сортувального центру Amazon. Відомо, що в результаті події загинули дві людини.

Рятувальники працюють на місці події і намагаються встановити, чи залишився ще хтось під завалами.

Влада поки не називає можливі причини обвалення, проте більшість очевидців відзначають, що перед руйнуванням будівлі в місті була негода.

"Я стояв всередині будівлі і розмовляв з одним із хлопців. Потім я пішов в ліве крило будівлі, він – в праве. І раптом ми почули ці гучні звуки. Щось падало з величезною силою. Це відчувалося, як ніби скрізь падають бомби. І вся сторона будівлі просто почала падати", – розповів працівник Amazon Брандон МакБрайд, який на момент інциденту знаходився всередині.

Зараз рятувальники продовжують розбирати завали.

Нагадаємо, неадекватний охоронець заблокував дорогу "швидкій".

Як повідомляв Знай.ua", "ядерний гриб" оглушив ціле місто, жителі в паніці намагаються втекти.

Також "Знай.ua" писав, що п'яний водій розніс натовп, загинула школярка.

ДТП у Харкові: що змінилося через рік після трагедії