Американським силовикам вдалося визначити особу стрільця, який 7 листопада масово розстріляв людей у Каліфорнії.

Про це повідомляє Associated Press.

Попри те, що американське законодавство забороняє поліції розголошення відомостей про особисті дані злочинців, ЗМІ все ж вдалося дізнатись, що вбивцею є 29-річний чоловік.

Відомо, що він стріляв з пістолета 45-го калібру і застосував димову шашку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також повідомляється, що одним з 12 вбитих у каліфорнійському барі Borderline Bar & Grill став заступник шерифа округу Вентура, сержант Рон Хелус.

Він першим прибув на місце подій і, спробувавши потрапити до закладу, був кілька разів поранений. Пізніше він помер у лікарні. Наступного року він мав вийти на пенсію. Про решту 11 жертв інформації немає, але згідно з інформацією на сайті закладу, до нього пускали тільки повнолітніх.

Крім того варто відзначити, що у Москві затримали угрупування з 16 "чорних ріелторів", які підозрюються в масових вбивствах заради наживи. Орудувала компанія в Московській і Тверській області.

Так, слідство встановило, що в банду входило 8 чоловіків і 8 жінок, які на чолі з професійним ріелтором Романом Шугаїбовим протягом 5 років знаходили самотніх власників квартир в Москві і вели, в основному, асоціальний спосіб життя. До нічого не підозрюючих жертв втиралися в довіру і обманом позбавляли прав на квадратні метри.

Нелюди діяли з особливою жорстокістю: своїх жертв вони топили, розстрілювали або закопували живцем.

Зараз слідчі встановили обставини 9 вбивств, за яким стоїть один із членів угрупування. Сьогодні всі 16 осіб перебувають під вартою, скільки ще вбивств розкриється в ході слідства, поки що складно навіть припустити.

Також варто відзначити, що раніше бабуся Владислава Рослякова, який влаштував бійню в Керченському політехнічному коледжі, розповіла про зникнення 20 тисяч рублів. За її словами, ці гроші у неї міг взяти онук на покупку зброї.

Жінка в інтерв'ю Life пояснила, що заощадження вона зберігала в косметичці. Ридикюль пенсіонерки лежав поруч з фотоальбомом, який незадовго до НП брав подивитися Росляков.

Відсутність грошей жінка виявила лише 1 листопада. Вона вважає, що їх забрав Владислав.

Нагадаємо, неадекват палив без розбору у середмісті Києва, дике відео.

Як повідомляв "Знай.ua", у столиці силовики вбили більше 40 людей під час протесту.

Також "Знай.ua" писав, що в роковини смерті Окуєвої Осмаєв знайшов її кілера.

Стрільба у барі Каліфорнії