У п'ятницю, 9 листопада, невідомий чоловік застрелив в Мексиці 22-річну Валерію Медель, доньку депутата парламенту країни Кармен Медель.

Цю інформацію повідомляє видання El Pais.

Згідно з даними ЗМІ, злочинець напав на дівчину в спортзалі міста Веракрус на сході країни. Відомо, що Валерія вчилася в медичному університеті міста.

Кармен Медель в парламенті після того, як дізналася про вбивство дочки

Коли мати, під час сесії отримала звістку про смерть доньки, робота парламенту країни була припинена.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Про мотиви злочинця поки нічого не відомо. Зараз поліція намагається знайти вбивцю.

За даними видання, за останній рік в Веракрусі сталося більше тисячі вбивств, а в цілому по країні - більше 22 тисяч.

Нагадаємо, перелік його злочинів цілком потягне на криваву біографію Чикатило. Сергій Ткач, більш відомий як "пологівський маніяк", рецидивіст зі страшним минулим, кілька днів тому помер у Житомирській установі виконання покарань №8.

Там він відбував довічне ув'язнення за 37 вбивств із зґвалтуваннями, а сам він стверджував, що згвалтував і вбив 107 осіб.

Народився він у селищі Кисельовськ Кемеровської області (Росія) 15 вересня 1952 року. Ще в школі полюбив спорт, активно займався легкою атлетикою, відслужив у армії, а потім влаштувався в міліцію. В органах обіймав посаду криміналіста. Однак через кілька років його звільнили за фальсифікацію результатів експертизи. На початку 1980-х він розлучився з першою дружиною і переїхав в Крим, де жили його родичі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", розслідування резонансного вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк обростає новими подробицями.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що американським силовикам вдалося визначити особу стрілка, який 7 листопада масово розстріляв людей у Каліфорнії.