Федеральне управління кримінальної поліції Німеччині розкрило змову військових і елітного підрозділу Uniter. Військові планували здійснити політичні вбивства.

Про це повідомляє Focus.

Військові планували влаштувати "день позов", в який мали намір убити "непопулярних політиків". Так, у списку майбутніх жертв був голова фракції Лівої партії в парламенті ФРН Дітмар Бартч.

Известно, що група мала секретні запаси зброї та палива. Чисельність угруповання могла досягати до 200 чоловік.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Крім того, можливими жертвами могли стати лідер партії Зелених Краудия Рот, міністр закордонних справ і колишній президент Йоахім Ґаук.

Про майбутні обшуки і процесі розслідування злочинної групи повідомляв співробітник військової розвідки. Йому пред'явлено обвинувачення, а розгляд справи в суді Кельна.

Раніше повідомлялося, що в Керчі спалахнув скандал між окупаційними "владою Криму й батьками студентів, які постраждали в результаті кривавого теракту.

У повідомленні говориться, що батьки дітей, які постраждали в результаті вибуху і пожежі в політехнічному коледжі, не можуть добитися компенсації від окупаційної влади.

Місцева мешканка Світлана розповіла, що її дочка Анастасія отримала численні осколкові рани. Однак у списках тих, кому повинна бути проведена виплата, її прізвища немає.

Нагадаємо, теракт в Керчі обростає новими скандалами, на цей раз – з-за грошей. Кримчани шоковані цинізмом "влади".

Як повідомляв Знай. ua, слідство несподівано заговорив про вбивці-одинака, інформація шокує. Російські слідчі підтвердили свою версію.

Знай. ua писав, що у Клімкіна відреагували на продовження арешту українського політв'язня. Українці продовжують незаконно утримувати в Росії.