У російській столиці відбулося досить курйозне затримання. Так, у Москві співробітники ДІБДР насилу "запакували" оголену жінку, яка вирішила в такому вигляді покататися за кермом своєї машини.

Зазначається, що жінка також була в нетверезому стані. Про це стало відомо завдяки опублікованому в мережі відео.

Так, на кадрах відео модно побачити, як сучасна "леді Годіва" намагається відхреститися від інспекторів – у прямому сенсі цих слів – але це їй не вдається. Втім, правоохоронцям довелося добряче постаратися, щоб її скрутити. У підсумку, одному з копів довелось налягти на жінку зверху всім тілом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Користувач під ніком zmiy на yaplakal.com уточнив, що інцидент стався в районі Крилатського на Рубльовці.

Варто нагадати, що у неділю, 11 листопада, у Чехії сталася аварія. Фура зіткнулася з мікроавтобусом і влетіла в кювет. Загинули жителі України.

Дорожньо-транспортна пригода сталася в районі міста Тришинец. В аварії загинуло четверо українців, а ще одна жінка госпіталізована.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п'яний львів'янин зганьбився на всю країну публічною демонстрацією геніталій і спробою підсунути поліцейським хабар. Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Львівської області. У повідомленні йдеться, що у неділю, 11 листопада, львівські патрульні затримали водія, який під час оформлення правопорушення запропонував їм хабар, а тоді продемонстрував свій статевий орган.

Нагадаємо, "драконівські" штрафи для євроблях: за що і скільки доведеться платити.

Як повідомляв Знай.uа п'яний водій автобуса влетів у натовп на зупинці: кадри жахіття.

Знай.uа писав, у Німеччині розкрили змову військових повбивати політиків.