У Китаї стався шокуючий інцидент. Камери спостереження зняли, як перехожу жінку буквально поглинула земля. І все це відбулося за секунду на очах здивованих перехожих.

Жінка просто йшла по вулиці, коли прямо під її ногами розверзлася земля. І в одну мить вона опинилася у величезній воронці під землею.

Передумов для такого НП не було і ніхто не міг передбачити такий розвиток подій. Інцидент стався в провінції Китаю Ганьсу. Місцева мешканка йшла на зупинку, коли тротуарна плитка раптово пішла хвилями.

Тротуар почав колихатися і за кілька секунд різко провалився. Жінка опинилася на дні величезної ями. Вона вдарилася головою, однак була у свідомості.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Шокована китаянка почала кликати на допомогу. Визволити жінку вдалося рятувальникам, її терміново госпіталізували. У неї діагностували кілька переломів.

Правоохоронні органи поліції зайнялися розслідуванням інциденту, але поки що причини раптового провалу тротуару невідомі.

Нагадаємо, самий знаменитий покемон замахнувся на лаври Шерлока Холмса в трейлері фільму "Детектив Пікачу". Фільм побачить світ вже навесні.

Як повідомляв Знай. ua, чому в 2018 році 8-річні дівчатка виконують подружній обов'язок. Чоловіки продають своїх маленьких дочок і внучок, після чого дівчата змушені вийти заміж.

Знай. ua писав, що вона просто хоче одягнути підбори. Але не може цього зробити через важку аномалії. З-за важкого захворювання дівчинка не могла нормально ходити.