У вівторок, 13 листопада, американський телеканал CNN подав в окружний суд у Вашингтоні позов щодо президента США Дональда Трампа.

Цю інформацію повідомляє CNN.

Позов будо подано через відкликання акредитації журналіста Джима Акости.

Як відомо, у середу, 7 листопада, на прес-конференції журналіст вступив у перепалку з Дональдом Трампом. Американський президент назвав співробітників телеканалу "ворогами народу", а Акосту – "жахливою людиною". Після конфлікту журналіста було позбавлено акредитації в Білому домі. Телеканал пов'язав це з незручними питаннями, які Аксота ставив американському лідерові.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Прес-секретар американського президента Сара Сандерс, глава служби персоналу Білого дому Джон Келлі, його заступник Білл Шайн і співробітник служби охорони виступили відповідачами за позовом телеканалу CNN.

Джим Акоста

Нагадаємо, Трамп не на жарт розлютився після повернення з Франції і відзначився черговими заявами. Глава Білого дому заявив, що несправедливо по відношенню до США, що країна витрачає мільярди на забезпечення оборони чужих країн і втрачає на торгівлі з ними.

12 листопада Дональд Трамп заявив, що країни - союзники Вашингтона повинні платити за те, що США забезпечує їхню безпеку. Таку заяву він зробив на своїй сторінці після відвідування французької столиці, де, за його словами, в ході ряду зустрічей було досягнуто значного прогресу.

"Завжди непросто нагадувати про те, що в США потрібно ставитися справедливо, чого не відбувається як у військовій, так і торговельної областях", - зазначив президент США.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", американський президент Дональд Трамп в силах зупинити будівництво російського газопроводу "Північний потік-2". За словами Сондленда, США ще не застосовували інструменти, які здатні нашкодити будівництва Північного потоку-2 або навіть зупинити його.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що російські ЗМІ запустили в світовий медіапростір чергове скандальне відео, яке стосується перебування глав держав у Парижі з нагоди 100-річчя з дня закінчення Першої світової війни.