У КНДР продовжують "гриміти зброєю", яка, за припущеннями, зможе повністю замінити ядерний арсенал країни.

Кім чен Ин
Кім чен Ин

Про це повідомляє агентство Reuters.

У повідомленні сказано, що у п'ятницю, 16 листопада, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин відвідав один з військових полігонів, де були проведені успішні випробування невідомої "передової" зброї.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Джерело наголошує, що стратегічну зброю було розроблено недавно і наразі є передовою. Іншої інформації про таємну зброю КНДР немає, але висловлюються припущення, що цією розробкою Північна Корея замінить свій ядерний арсенал, який необхідно знищити у рамках сінгапурських угод.

Нагадаємо, у неділю, 7 жовтня, в Пхеньяні (столиця Північної Кореї) відбулася зустріч державного секретаря Сполучених Штатів Майкла Помпео та лідера КНДР Кім Чен Ина. Стали відомі подробиці зустріча та, зокрема, домовленостей між сторонами.

Дональд Трамп та Кім Чен Ин
Дональд Трамп та Кім Чен Ин

Про це інформують західні ЗМІ.

Як з'ясувалося, темою переговорів стала організація другого самміту Дональда Трампа зі своїм північнокорейським колегою.

"Візит держсекретаря Помпео на Північ створив атмосферу і умови для проведення другого саміту лідерів США та Північної Кореї в найкоротші терміни", - заявив з цього приводу президент Республіки Корея Мун Чже Ін.

Раніше Знай.uа писав про те, що влада Північної Кореї попередили, що готові відновити політику нарощування ядерного арсеналу.

Про це повідомляє агентство АР з посиланням на заяву міністерства закордонних справ КНДР.

Кім Чен Ин
Кім Чен Ин

Зокрема, у КНДР заявили, що країна продовжить нарощувати свої ядерні сили, якщо США не змінять санкційну політику.

"Міністерство заявило, що Північна Корея може повернути свою політику одночасного нарощування своєї ядерної сили і економічного розвитку, якщо Сполучені Штати не поміняють свою позицію", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.uа повідомляв, що Президент Південної Кореї Мун Чже Ін відправив північнокорейському колезі їстівний подарунок.