Скандального гравця “Краснодара” Павла Мамаєва, який наразі перебуває під вартою за завдання тілесних ушкоджень, можуть відпустити під заставу.

Про це пишуть російські ЗМІ із посиланням на відповідну заяву прокуратура, яка апелює до "помилок, допущених при пред’явленні звинувачень".

ГСУ ГУ МВС по Москві змінило звинувачення гравцеві, а його захист подав до суду клопотання про зміну запобіжного заходу на звільнення під заставу.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Спочатку Мамаєву інкримінували дві статті КК РФ – нанесення побоїв і хуліганство. Потім з’ясувалося, що при винесенні вердикту були допущені правопорушення, які вплинуть на долю Павла і, можливо, дозволять йому вийти на свободу до закінчення терміну арешту.

Нагадаємо, що вранці 8 жовтня футболісти Павло Мамаєв та Олександр Кокорін побили чиновника Мінпромторгу Росії в одному з московських кафе. До цього вона рознесли сапсан, в якому їхали в столицю, а також напали на водія телеведучої Ольги Ушакової.

Олександр Кокорін та Павло Мамаєв
Олександр Кокорін та Павло Мамаєв

Мамаєва і Кокоріна звинуватили в хуліганстві та побитті. Разом з ними у справі проходять молодший брат Кокоріна Кирило і їх четвертий співучасник.

Російським футболістам Павлу Мамаєву і Олександру Кокорін пред'явлено звинувачення в хуліганстві. Про це повідомили в ГУ МВС, пишуть російські ЗМІ.

"Пред'явлено звинувачення в скоєнні злочинів, передбачених ст. 116 КК РФ "Побої" і ст. 213 КК РФ "Хуліганство" братам Кокоріним, Павлу Мамаєву і їхньому четвертому співучаснику, - повідомили там.

Поліція Росії
Поліція Росії

Раніше Знай.uа писав про те, що хавбека "Краснодара" Павла Мамаєва, який звинувачується в хуліганстві і побиття, залишили під арештом.

Мосміськсуд відхилив апеляційну скаргу адвоката футболіста Ігоря Бушманова, і залишив його під вартою. Запобіжний захід міняти не стали.

Адвокат просив змінити Мамаєву запобіжний захід на заборону певних дій і дозволити йому тренуватися у ФК "Краснодар", оскільки "йому не можна переривати тренувальний процес, це позначиться на його трудової діяльності".

Також Знай.uа повідомляв, що інтимні фото і відео футболіста Краснодара Павла Мамаєва з дружиною злили в інтернет.