Хлопчик зіштовхнув візок з молодшим братом з ескалатора в торговому центрі. А все тому, що йому стало нудно, поки мама пішла за покупками і оставила хлопців без нагляду.

Інцидент стався в торговельному центрі Нягані, Ханти-Мансійського автономного округу. Відеокадри з камер спостереження з'явилися в мережі.

На відео маленький хлопчик зіштовхує візок з дитиною з ескалатора і сам стає на нього. Мабуть, дитина таким чином хотів дістатися на перший поверх і вирішив взяти з собою брата.

Само собою, візок покотився вниз. Він перекинувся і малюк випав на сходинки. До нього тут же підбігли свідки події, які розповіли, що маленький хлопчик розбив голову і втратив свідомість.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дитину госпіталізували. Примітно, що мама малюків прибігла на місце інциденту лише через п'ять хвилин.

Свідки стверджують, що вона почала кричати на старшу дитину і накинулася на нього з кулаками. На даний момент поліція розглядає записи з камер відеоспостереження торгового центру і з'ясовує всі подробиці події.

У разі, якщо буде доведено, що жінка залишила маленьких дітей без нагляду, їй загрожує штраф.

Раніше повідомлялося, що проти лікаря ужгородської районної лікарні, який забув голку в горлі 13-річного хлопчика, відкрили справу. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Лора Приходько.

Відомо, що розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу України (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником).

Нагадаємо, учительницу, яка жорстоко знущалася над дітьми, досі не покарали. Директор гімназії пояснює таку поведінку вчительки нервовим зривом.

Як повідомляв Знай. ua, вчителі кинули травмованого дитини, матері про біді - ні слова. Жінка так нічого і не дізналася, але однокласники сина бачили всі.

Знай. ua писав, що український горе-стоматолог втратив голку в горлі дитини. Практично відразу після виходу з клініки хлопчик почав скаржитись на специфічну біль.