Інопланетяни вже перестали ховатися від людства і в відкриту, з нереальною швидкістю пролітають перед літаками. Доказів їх існування зібрано не мало, проте в прямий контакт НЛО вступати не поспішають.

Літак Boeing 787 британської авіакомпанії British Airways, що летів з Монреаля в Лондон, пролітаючи над південно-західним узбережжям Ірландії, повідомив про "яскраві спалахи".

Пілот зв'язався з диспетчерської, щоб дізнатися, чи не проводяться в цьому районі військові навчання. НЛО спочатку виник ліворуч, а потім різко повернув на північ. Про це повідомляється на YouTube-каналі Airlive.

Чоловік повідомив, що перед літаком промчав невідомий яскравий об'єкт. Диспетчер повідомив, що ніяких воєнних операцій у повітряному просторі не проводиться.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ще один пілот компанії Virgin Atlantic Airways, що здійснював рейс з Орландо в Манчестер, побачивши в тому ж районі літаючий об'єкт, припустив, що це метеорит, або інше щільне тіло, що проходить в атмосфері Землі.

Пілот зазначив, що за НЛО летіло ще кілька яскравих об'єктів. Один з очевидців каже, що швидкість об'єктів була приблизно 2 Маха (2450 км/год). Варто зазначити, що сучасна військова техніка значно перевищує цей показник.

Однак, Ірландське авіаційне управління почало розслідування цього випадку.

Зазначимо, в мережі опублікували секретні кадри, відзняті астронавтами американського агентства NASA. На новому відео, тепер доступний для масового перегляду, видно моторошний НЛО поряд з МКС (Міжнародною космічною станцією).

Американські уфологи заявляють, що прибульці вже дісталися до МКС, доказом цього є відео з камер спостереження NASA. Мисливець за НЛО з каналу Streetcap1 зважився прокоментувати побачене. За словами уфолог, камерам вдалося зафіксувати величезний НЛО, який пролітав повз Міжнародної космічної станції.

Кадри демонструють довгастий об'єкт жовтого кольору, який на кілька секунд затримався біля станції. Уфолог Скотт Варінга заявив, що НЛО часто відвідують МКС, так як нещодавно біля станції було помічено ще два інопланетних об'єкта.

Нагадаємо, на офіційному сайті NASA з'явилося фото з описом, що в пустелі Юти впав НЛО, після того, як його виявили радари космічного агентства і збив вертоліт збройних сил США.

Як раніше повідомляв Знай.uа, що жителі Канади спостерігали в небі непізнаний літаючий об'єкт, який вдалося зафіксувати на відео. Корабель з'явився над Квебеком.

Також Знай.uа писав, на відео з камер Міжнародної космічної станції (МКС) уфологи виявили дивний літаючий об'єкт великого розміру, який рухався в протилежну сторону від станції.