Компанія Ілона Маска Boring Company проклала перший тунель під Лос-Анджелесом.

Скоро там запустять швидкісну автомобільну трасу. Про це Маск повідомив у Twitter.

"Вітаємо Boring Company з завершенням тунелю під Лос-Анджелес/Хоторн. Передові технології!" - написав він.

Раніше Маск заявив, що відкриття швидкісного підземного тунелю під Лос-Анджелесом відбудеться 10 грудня 2018 року.

Підземний тунель під Лос-Анджелесом (штат Каліфорнія), задуманий бізнесменом Ілоном Маском як альтернатива наземного транспорту і метро. Маск заявив про створення The Boring Company в грудні позаминулого року, в січні 2017 компанія придбала бур і почала будувати тунель у рамках проекту по створенню мережі.

Раніше ми повідомляли, що через бурхливі вогняні стихії, які винищують ліси Каліфорнії, інженер, популяризатор науки і винахідник Ілон Маск вирішив запропонувати допомогу людям, які потребують евакуації з місцевостей, які охоплені вогнем.

Про це він повідомив у своєму мікроблозі Twitter.

"Якщо Tesla може допомогти людям в Каліфорнії, будь ласка, зв'яжіться з нами. Модель S&X оснащена фільтрами НЕРА лікарняного класу. Може допомогти під час транспортування людей", – повідомив Ілон.

8 листопада на півночі Каліфорнії почалися масштабні лісові пожежі. Тисячі людей були врятовані завдяки евакуації, однак жертвами вогняної стихії стали кілька людей. Лісові пожежі знищили на своєму шляху тисячі будівель.

Нагадаємо, засновника компанії Tesla Ілона Маска підозрюють в тому, що він надав інвесторам неправдиві дані про виробництво нової моделі автомобіля Model 3.

Як повідомляв раніше Знай.uа Ілон Маск висловив своє неоднозначне ставлення до продукції компанії Apple. Про це повідомляє Business Insider.

Також раніше портал Знай.uа передавав, що перший тунель Loop під Лос-Анджелесом "майже готовий", і Маск вже встиг назвати дату відкриття диво-пристрою.