У Франції в місті Марсель відбулася дика до мурашок по шкірі історія. Так, в кафетерії Unic бездомна жінка облила соляною кислотою відвідувачів закладу. Відомо, що жахливий інцидент стався 17 листопада.

Про це пише видання Le Parisien.

За інформацією видання, шістьох постраждалих госпіталізували до лікарні, де у них діагностували легкі ушкодження обличчя, рук і ніг. Зараз вже їх здоров'ю та життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось бездомну жінку заарештували. З'явилася інформація, що вона страждає від психічних розладів. Поліція встановлює причини події, але відразу ж відкинула терористичний мотив.

Варто нагадати, що підозрювані в нападі на громадську активістку Катерину Гандзюк, яка померла в лікарні 4 листопада, розповіли подробиці замаху. Відповідне відео було оприлюднено Національною поліцією України. Другий підозрюваний розповів, де саме він придбав кислоту, якою було облито Гандзюк, і хто йому дав на неї кошти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що садиба Ігоря Павловського - помічника народного депутата Миколи Паламарчука, загорілася. Про це написав у Facebook блогер і активіст Іван Оберемко. Варто відзначити, що раніше журналісти заявили, що саме Павловський виступив посередником в організації вбивства активісти Катерини Гандзюк.

Крім того, варто зазначити, що можливе посередництво у вбивстві Катерини Гандзюк активісти звинуватили помічника депутата Миколи Паламарчука Ігоря Павловського. Про це стало відомо завдяки заяві спільноти "Хто замовив Катя Гандзюк?" в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, 5 тисяч доларів за вбивство: у Нацполіції розкрили подробиці розслідування справи Гандзюк.

Як повідомляв Знай.uа Гандзюк не померла, - Порошенко.

Знай.uа писав, вбивство Гандзюк: названо офіційну причину смерті активістки.