У неділю, 18 листопада, на телеканалі A&E вийшов документальний серіал "Справа Клінтона" про одному з найгучніших внутрішньополітичних скандалів в історії США. Левінські було 22 роки, коли у неї зав'язалися стосунки з президентом Біллом Клінтоном, які ледь не призвели до його імпічменту.

Серіал являє собою серії інтерв'ю. При цьому сама Моніка розповідає 20 годин. Вона описує свою версію того, що сталося. Вона зазначає, що Клінтон попереджав, що в їх ситуації може спливти тема позову про сексуальне домагання, і він попросив її підписати документ, в якому вона відмовляється від дачі показань.

Моніка Левінські

При цьому Левінські дуже боялася, що публічний скандал зашкодить її сім'ї.

"Зйомки документального серіалу змусили мене зрозуміти свою поведінку в минулому, про яку я шкодую і якої соромлюся досі. Було дуже багато моментів, коли я сумнівалася", - зазначає жінка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, днями Моніка Левінські вибачилася перед Хілларі Клінтон та її дочкою Челсі.

Раніше в березні Моніка Левінські також опублікувала статтю в журналі Vanity Fair, де оцінила події, що відбулися на тлі руху #MeToo і Time’s Up. За її словами, у відносинах з колишнім президентом був момент зловживання владою.

Нагадаємо, старший брат Міккі Мауса: знайдений загублений 90 років тому мультик Disney. Стрічка зберігалася у японського дослідника історії мультиплікації.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп вплутав у скандал Україну, "шпигуни – на вихід". У Трампа пустили безглузду качку в бік України.

Знай. ua писав, що вбивця Джона Леннона зробив несподівану заяву. Вбивця Джона Леннона розповів, що він навмисно використовував експансивні кулі.