У п'ятницю, 23 листопада, російський президент Володимир Путін незаконно відвідав окупований РФ Крим разом з представниками керівництва Росії.

Цю інформацію повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, передає УНІАН.

Щодо незаконного відвідування півострова висловився український президент Петро Порошенко. Він назвав візит лідера Росії брутальним порушенням міжнародного права і звернувся в Міністерство закордонних справ України.

"Від таких візитів Крим російським не стане", - зазначив Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За словами президента України, поки Росія продовжує порушувати міжнародне право, санкції проти неї будуть зберігатися.

Також Порошенко підкреслив, що Україна буде вимагати чергових санкцій проти РФ за проведення фейкових виборів в окупованих районах Донбасу.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін у п'ятницю, 23 листопада, прибув в Україну. Про це заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков. Планується, що проведе зустрічі в новому форматі, які передбачають неформальне спілкування - засідання президії Держради з реалізації травневого указу.

Пєсков розповів, що Путін після засідання президії Держради затримається в Криму, щоб провести низку робочих зустрічей.

"Президент, мабуть, затримається тут, проведе цілу серію зустрічей з членами уряду, і з віце-прем'єрами, і з керівництвом адміністрації Кремля", - заявив Пєсков.

Також раніше портал писав, що Росія продовжує писати безглузді аргументи для того беззаконня, що вона творить в Азовському морі. Неправомірно затримуючи і перевіряючи українські судна, держава-агресор заявляє абсолютно абсурдні речі. Чергову порцію неадеквату видала представник МЗС РФ Марія Захарова у відповідь на претензії глави дипломатії ЄС Федерики Могерини.

Як повідомляв "Знай.uа", над Кремлем посеред ночі зафіксували військові вертольоти неподалік від будівлі Міноборони РФ.

Також Знай.uа писав, що розвідка викрила "план Б" Путіна по Донбасу і Криму.