Президент США Дональд Трамп в Twitter пригрозив закрити кордон з Мексикою для боротьби з нелегалами.

За його словами, США готові закрити кордон з Мексикою, якщо це буде необхідно.

Він також додав, що ситуація з нелегальними мігрантами на американо-мексиканському кордоні дуже небезпечна.

Трамп підкреслив, що у США пустять тільки тих мігрантів, які мають право на отримання статусу біженця.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім цього, президент Трамп дав дозвіл американським військовим на кордоні з Мексикою відкривати вогонь на ураження при необхідності.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на брифінг президента.

"Я сподіваюся, що їм не доведеться, однак у мене немає вибору, тому що вони мають справу з грубими людьми" - зазначив лідер США.

"Міністр оборони Джеймс Меттіс заявив, що Білий дім надав йому певні повноваження застосовувати війська для захисту персоналу митної і прикордонної служб на південно-західному кордоні, в тому числі летальної сили в разі необхідності", - відзначає видання.

Раніше ми писали, що суддя окружного суду в Сан-Франциско США прийняв тимчасову судову заборону, яка спрямована проти політики президента Америки Дональда Трампа. Питання стосується надання притулку нелегальним мігрантам.

Рішення судді Тигара заблокувало наказ Трампа, яким він хотів обмежити надання притулку людям, які незаконно перейшли кордон США.

Раніше американський лідер випустив постанову, згідно з якою такі люди не могли подавати документи на отримання статусу біженця в країні. Притулок в США, за рішенням Трампа, можна було надати лише тим мігрантам, які перейшли кордон в спеціальному пункті в'їзду.

Нагадаємоу Європі дозрів емігрантський жировик, шукають хірургів.

Знай. ua писав, що Трамп в одну мить перекрив повітря мільйонам нещасних.

Як повідомляв Знай.иа, у Німеччині придумали, як позбутися від приїжджих.