На польському державному телеканалі TVP (Telewizja Polska) обговорювали інцидент в Чорному морі. Але особливість обговорення у тому, що студія каналу вирішила додати в назву "Росія" елементи нацистських загонів SS, фактично прирівнявши Путіна і його зовнішню політику з діями Німеччини під час другої світової війни.

Оформлення студії

Нагадаємо, Путіна жорстко покарають за беззаконня: Україна вимагатиме перекрити головну морську артерію, такого він точно не чекав

Після нападу російськими військовими на кораблі ВМС України в Керченській протоці українські влада звернеться до світової спільноти з проханням перекрити Босфорську протоку.

Про це під час виступу на 2-й Міжнародній конференції з питань морської безпеки заявив командувач Військово-морськими силами Збройних сил України Ігор Воронченко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Як раніше повідомляв "Знай.ua" за крок від війни: Путін кинув ракетний дивізіон в бік України, останні сумніви розвіялися

З'явилася інформація, що в анексованому Криму четвертий дивізіон зенітних ракетних систем С-400 почав чергування біля кордону з Україною.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських журналістів, які посилаються на джерела в Чорноморському флоті.

"Сьогодні в Джанкої бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-400 "Тріумф" з складу з'єднання протиповітряної оборони армії ВПС і ППО Південного військового округу заступили на бойове чергування з протиповітряної оборони Криму", - йдеться в повідомленні.

Також "Знай.ua" писав про те, що Приструнити Путіна або допомогти йому? На саміті G-20 Ердоган здивував заявою Україні є над чим замислитися

Турецька лідер Реджеп Тайіп Ердоган зізнався, що днями обговорював з президентом РФ Володимиром Путіним можливе посередництво Анкари у вирішенні конфлікту, який виник у Керченській протоці.

"В ході бесіди з Путіним проблема інциденту в Керченській протоці обговорювалося, в тому числі обговорювалося і питання про нашу роль як посередника", - зазначив він у коментарі під час саміту G-20.