Незвичайний весільний ритуал у Китаї, який практикують не одне століття, закінчився для нареченого Ай Гуантао плачевним результатом.

Так за традицією, нареченого на весіллі б'ють друзі і родичі з боку нареченої. Чоловіка можна закидати овочами і яйцями, облити будь-якою рідиною, а побиття бамбуковими палицями має особливе значення.

Проте 24-річний Ай Гуантао не витримав таких ритуальних тортур і спробував втекти. В результаті молодий чоловік вискочив на проїжджу частину і потрапив під колеса автомобіля, повідомляє South China Morning Post.

Чоловік розповідає, що в день весілля друзі зібралися в будинку нареченої і почали знущатися над ним. Вони кидали у хлопця яйця, обливали його пивом і чорнилом, а потім прив'язали до фонарному стовпа і стали бити бамбуковими палицями. Передбачалося, що це допомагає створити святкову атмосферу, також китайці вірять, що такий ритуал допомагає позбавиться від злих духів, і подальша сімейне життя буде щасливе і безхмарне.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Не витримавши тортур, наречений втік з дому нареченої. Він переліз через огорожу і вискочив на проїжджу частину. Коли Гуантао опинився на шосе, його збив проїжджав автомобіль. Хлопця доставили в лікарню з переломом кісток черепа та крововиливом у мозок.

Друзі, які брали участь у знущаннях над нареченим, визнають, що в події є їх вина. Вони зібрали на лікування Гуантао більше шести тисяч юанів. Його родичі не стали залучати їх до відповідальності.

Зазначимо, знущання над нареченим в день весілля — давня китайська традиція, яка налічує не одну тисячу років. Іноді в ритуал, покликаний прогнати злих духів, втягують і наречену або батьків нареченого. Щоб не зіпсувати свято, їм доводиться терпіти все.

Нагадаємо, мешканка штату Теннесі, США, по імені Альмеда Эррел прожила зі своїм коханим чоловіком 43 щасливих роки до його смерті. Коли жінці був 71 рік, помер її старший син. На похоронній церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аманда Йетс Гарсіа (Amanda Yates Garcia), нарекла себе "Оракулом з Лос-Анджелеса" і трьохсотрічної відьмою. Зазвичай жінка бере по 100 доларів за годину ворожіння або сеанс цілительства, однак у цей раз поділилася з користувачами мережі секретами любовної магії абсолютно безкоштовно.

Також "Знай.uа" писав, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.