Лідери країн, що входять до "Великої двадцятки", прийняли декларацію за підсумками саміту, що проходив в Аргентині.

Вона була опублікована на офіційному сайті G20.

Декларація включає в себе 31 пунк і додатки, в яких перелічуються прийняті на рівні міністрів і робочої групи документи.

Лідери G20, зокрема, підтвердили готовність домагатися сталого зростання економіки, домовилися про необхідність реформування СОТ.

Заява про необхідність реформувати Світову організацію торгівлі стала одним з основних пунктів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також зазначається, що наразі СОТ не досягає своїх цілей і є можливості для поліпшення її роботи.

Нагадаємо, американський лідер Дональд Трамп неодноразово проігнорував Путіна за короткий проміжок часу. Він повів себе так на з'їзді "Великої двадцятки".

Президент США Дональд Трамп не став ні вітатися, ні спілкуватися з президентом Росії Володимиром Путіним під час прибуття на саміт G20 у п'ятницю, 30 листопада в Буенос-Айресі.

Дивовижно, але Путін прибув на захід раніше і одразу зайняв своє місце за столом переговорів. Американський лідер прибув за кілька хвилин і відразу ж приєднався до групи світових лідерів, які щось жваво обговорювали.

Також портал писав, канцлер Німеччини Ангела Меркель, як і очікувалося, провела бесіду з президентом Росії Володимиром Путіним і обговорила інцидент в Керченській протоці, повідомляє офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт.

"Перед початком другого дня саміту G20 в Буенос-Айресі канцлер Меркель поговорила з російським президентом Путіним. У центрі переговорів була ситуація в Сирії, а також ситуація між Росією і Україною в Керченській протоці і Азовському морі", – пише Зайберт у Тwitter.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Меркель застукали в місці, де її побачити не чекав ніхто: в шоці була навіть вона сама.

Також "Знай.uа" писав про те, що Німеччина відправить російський флот на корм рибам.