Глави прес-служб адміністрації новоспеченого президента Грузії, міністерства оборони та Служби податків днями потрапили у гучний рекламний скандал.

Про це повідомляють грузинські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що чиновниці знялися для реклами російського майонезу "Слобода". Відповідні фото реклами було опубліковано в фейсбуці і на сайті журналу City, однак після хвилі критичних коментарів його видалили.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Показати ще

"Для мене це велика проблема, я не знала, що це російська компанія, думала, що українська. Більш того, я не знала, що буде зйомка реклами. Було відомо, що ми збираємося провести певну новорічну фотосесію. Для мене стало несподіванкою, коли я прийшла і виявила, що повинна брати участь в рекламі. Я опинилася в абсолютно заплутаній історії", - виправдовується глава департаменту зі зв'язків з громадськістю Міноборони Ніно Толордава.

Прес-спікер президента Ека Мішвеладзе і спікер Служби податків Хатія Моісцрапішвілі заявили, що також не знали про те, що майонез російський.

За словами засновниці і редактора журналу City Екі Хопер, чиновниці знали, що знімаються в рекламі майонезу, а бренд "Слобода" став спонсором передноворічної рубрики видання.

Нагадаємо, в Грузії, за результатами підрахунку 100% голосів, новим президентом стала незалежний кандидат Саломе Зурабішвілі.

Згідно з результатами ЦВК Грузії, за Саломе Зурабішвілі проголосували понад 59% виборців.

Відомо, що у президентській гонці Зурабішвілі підтримувала правляча партія Грузинська мрія. Про це стало відомо завдяки повідомленням грузинських ЗМІ.

Раніше Знай.uа писав про те, що після закриття виборчих дільниць у неділю, 28 жовтня, соціологи оголосили результати екзит-полів президентських виборів в Грузії. Про це повідомляє телеканал Руставі-2.

президентські вибори в Грузії
президентські вибори в Грузії

За даними екзитпола Edison Research, кандидат у президенти Грігол Вашадзе і його суперниця Саломе Зурабішвілі отримали рівну кількість голосів - 40%.

Також Знай.uа повідомляв, що колега колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі Грігол Вашадзе отримав 40,48%.