У четвер, 6 грудня, секретар генеральної ради партії "Єдина Росія" Андрій Турчак представив книгу, яку запропонував включити у шкільну програму. Вона носить назву "Таємна школа юних героїв", яка написана 10-річним хлопчиком Ярославом Портненко і його мамою.

Співавтор книги Віра Реріх є піарницею і засновницею проекту "Сімейні цінності".

У книзі розповідається історія п'ятикласника Данини з сибірського містечка, який залишається вдома один з маленькою сестрою Уляною. Поки діти грають у комп'ютерні ігри, в домі починається пожежа, однак хлопчикові вдається врятувати себе і сестру.

Пізніше з'ясовується, що Даню взяли в таємну школу юних героїв і на наступний день за ним відправляють дивовижний літак, на якому він відправляється у секретний штаб школи.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Виявляється, що у хлопчика є завдання. Громадяни розповідають, що в світі поширюється невідомий вірус через комп'ютерні ігри. Заражені діти забувають, що таке взаємодопомога і дружба і стають абсолютно байдужими до всього.

Вірус створили, за словами керівників школи юних героїв, щоб отримати контроль над умами і створити керовану армію і таким чином захопити планету. Таємна школа знаходиться в кожному місті Росії, де є діти з імунітетом до вірусу. Саме вони здатні допомогти зупинити поширення небезпечного захворювання.

Діти в цій школі відібрані після того, як вчинили якийсь героїчний вчинок. У таємній школі вони запобігають нещасні випадки по всій країні (пожежі, повені, порятунку тварин і людей) за допомогою централізованої системи спостереження і спеціальних гаджетів.

Нагадаємо, шокуючий флешмоб в російських школах підірвав мережу. Такого російський лідер точно не очікував.

Як повідомляв Знай. ua, озброєний старшокласник захопив школу, копи ведуть переговори. В одному з корпусів школи, де знаходиться підліток з ножем, тривають уроки.

Знай. ua писав, що у всіх школах з'являться обов'язкові психологи, але не для дітей. Закон направили у відповідну інстанцію.