Американський президент Дональд Трамп вирішив дати пораду французьким властям на тлі протестів "жовтих жилетів".

Відповідний пост він опублікував у своєму Twitter-акаунті.

Трамп заявив Макрону про необхідність знизити податки і назвав події в Парижі "сумними". Крім того, американський лідер підкреслив, що з Паризькими угодами з клімату пора "покінчити".

Дональд Трамп

"Може бути, настав час покінчити з безглуздою і надзвичайно дорогою Паризькою угодою і повернути гроші людям у вигляді більш низьких податків?" Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Дональд Трамп зазначив, що США вже пішли по цьому шляху і стали єдиною великою країною, чиї викиди в навколишнє середовище скоротилися.

Нагадаємо, у Парижі затримали рекордну для Франції кількість осіб - 1550. Причиною стали протести "жовтих жилетів". Про це повідомляє видання Сегодня з посиланням на заяву міністра внутрішніх справ країни Крістофа Кастанера.

"Кількість затриманих стала свого роду рекордом для Парижа і перевищила зараз 1550 осіб. Ніколи ще в Парижі не затримувалося силами правопорядку стільки людей", - повідомив міністр Франції.

Крістоф Кастанер також зазначив, що поліція і жандармерія зуміли зменшити рівень насильства завдяки броньованій техніці, яку давно вже не використовували у французькій столиці. Вказівка щодо використання такої техніки надав президент Франції Еммануель Макрон.

Вказівку щодо зміни стратегії і тактики дій президент надав на цьому тижні. Причиною стали події першого грудня, коли протести "жовтих жилетах" призвели до великої кількості поранених і великим погромів на Єлисейських полях.

Також портал писав, що невдоволення президентом Франції зростає, люди тисячами виходять на акції протесту, є жертви.

Як повідомляв "Знай.uа", камера зняла жорстоке побиття копами протестувальників, це пекло 18+.

Також "Знай.uа" писав, що паніка і жах поглинули найромантичніше місто світу.