Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон продовжує вражати елегантними та стильними сукнями.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Так днями вона засвітила нове вбрання під час спільного виходу з принцом Вільямом, пишуть британські таблоїди.

У повідомленні йдеться, що герцогів Кембриджських можна сміливо назвати улюбленцями королеви Єлизавети ІІ. Адже Кейт Міддлтон, на відміну від бунтівної Меган Маркл, дотримується всіх правил, встановлених Її Величністю. Нещодавній її вихід у Лондоні яскраво підтвердив цю думку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Принц Вільям та Кейт Міддлтон відвідали дитячий госпіталь Evelina London, де поспілкувались з персоналом лікарні, батьками та маленькими пацієнтами. Подружжя стало новим патроном шпиталю, відтак провели чимало часу в клініці.

Кейт Міддлтон виглядала дуже скромно та елегантно під час візиту. Вона обрала стильну сукню зеленого кольору з білими цятками від L.K.Bennett, яка повністю відповідала королівському етикету.

Довжина вбрання була нижче коліна, а верх його застібався на ґудзиках. Окрім цього, Кейт зробила акуратну укладку волосся і природний макіяж. Туфлі на невеликих підборах та невеличкий клатч завершили бездоганний вигляд герцогині Кембриджської.

Цим заходом принц Вільям та Кейт Міддлтон не обмежились. Королівське подружжя відвідало центр допомоги для безпритульних The Passage Charity. Герцоги Кембриджські поцікавились статистикою та довідались, як благодійники допомагають тим, хто залишився без дому.

Нагадаємо,герцог і герцогиня Кембриджські продовжують дарувати різдвяний настрій тим, кому він особливо потрібен.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Грудневий місяць принц Вільям і його дружина Кетрін традиційно проводять в роботі: встигнути потрібно багато, адже наближається Різдво і Новий рік, і не так багато часу залишилось, щоб приділити увагу всім нужденним і привітати їх з наступаючими святами.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Лондоні відбулася церемонія нагородження The Fashion Awards. Несподівано, однією з гостей заходу стала герцогиня Сассекська Меган Макрл.

Меган Маркл
Меган Маркл

Також Знай.uа повідомляв, що особиста помічниця королеви Єлизавети II Саманта Коен збирається покинути палац відразу після народження дитини принца Гаррі і Меган Маркл.