Під час меси в кафедральному соборі, невідомий убив людей і застрелився сам.

В Бразилії невідомий розстріляв чотирьох осіб. Про це повідомляє El Pais Brasil.

Трагедія сталася в 100 км від Сан-Паулу. Чоловік влаштував жорстоку стрілянину в кафедральному соборі біля міста Компинас в Бразилії прямо під час служби.

Зловмисник вбив чотирьох людей, а потім застрелився сам. Ще четверо парафіян були поранені, їх госпіталізували в місцеву лікарню. Один з них ще перебуває на лікуванні, інших відпустили додому.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

У місцевому департамене поліції повідомляють про те, що стріляв, раніше вже притягувався до відповідальності перед законом. Причини таких дій стрільця наразі не відомі.

В арсеналі злочинця знайшли ще кілька патронів, що означає, що жертв могло бути набагато більше.

«Ми стурбовані цією ситуацією», — сказав монсеньйор Рафаель Капелато, настоятель Собору.

Меса в соборі відбувається щодня в 12.15. Чоловік відкрив вогонь якраз під час служби. Зараз собор закритий.

Нагадаємо, Луплять по чому попало: бойовики позбавили жителів десятка населених пунктів життєво важливого

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Ердоган оголосив нову війну Сирії

Анкара найближчими днями почне нову військову операцію на території Сирии. Про це оголосив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган. Метою підрозділів збройних сил Туреччини не будуть американські солдати, а члени терористичної організації".

ТакожЗнай.иа" писав, що Автобус з українцями перекинувся в Словенії: є жертви

В Словенії, неподалік від містечка Мурска-Собота перекинулися два мікроавтобуси на українській реєстрації. В результаті ДТП одна наша 63-річна землячка загинула, ще троє пасажирів отримали травми. За попередніми даними, в транспортному засобі лопнула шина, що і стало причиною його перекидання на бік. Через кілька хвилин на місце події прибув ще один мікроавтобус "Мерседес Спринтер" на українській реєстрації.