У середу, 12 грудня, стало відомо про незвичайну подію в Німеччині. Так, на шоколадній фабриці в місті Вестеннен близько тонни шоколаду вилилося на вулицю через переповнення резервуара для його зберігання. Про це пише місцеве видання Westfalenpost.

Повідомляється, що пожежний департамент міста Верль отримав дивний виклик у понеділок ввечері. Рятувальникам розповіли про те, що на фабриці Dreimeister Spezialitäten в Вестеннені стався величезний витік шоколаду.

фото з місця події

Варто відзначити цікавий факт, що від контакту з холодною поверхнею тротуару молочний шоколад майже відразу затвердів.

"Резервуар для шоколаду в будівлі фабрики переповнився, і його вміст вилився на вулицю. Це створило значну проблему для руху транспорту", - заявили в пожежному департаменті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Близько 25 пожежних протягом двох годин розчищали територію заводу від шоколаду з допомогою гарячої води. На щастя, під час інциденту ніхто не постраждав.

НП на шоколадній фабриці

При цьому на фабриці повідомили, що до звичайного режиму роботи вона повернеться 12 грудня. За словами директора фабрики Маркуса Лакі, якби аварія сталася напередодні Різдва, це стало б справжньою катастрофою для всієї країни.

Нагадаємо, що під Римом горить масштабне звалище. Місцевих просять закривати двері і вікна, тому що дим може бути токсичним. Тим, хто має респіраторні захворювання, взагалі не радять виходити з дому. Гасити вогонь відправили 12 пожежних команд.

Як повідомляв портал Знай.иа, збройний напад у центрі Страсбурга, який було скоєно 29-річним чоловіком, забрав життя трьох людей, ще 12 отримало поранення, причому шестеро зараз перебувають у важкому стані.

Також портал Знай.иа писав, що українець проїхався по столиці Великобританії на суперкарі Ferrari 458 Italia Liberty Walk з великою новорічною ялинкою на даху. Це авто днями брало участь у параді суперкарів і спортивних автомобілів у Лондоні.