У Туреччині зіштовхнулися два два пасажирські потяги. Експрес, який йшов з Анкари до Коньї, протаранив локомотив приміського поїзда.

Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT та публікує відповідне відео катастрофи.

Кількість постраждалих поки невідомо. В даний час рятувальники намагаються дістати людей з-під завалів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За однією з версій, аварія могла статися через обвал пішохідного переходу.

Попередньо, від удару вагони відкинуло на надземний пішохідний перехід, після чого він впав. ЗМІ повідомляють про велику кількість поранених.

За попередніми даними, 4 людини загинули. Ще 43 поранено.

Всюди уламки. Пасажири самі намагаються дістати людей з-під завалів.

Нагадаємо, у Дніпрі поліція зупинила водія за порушення правил дорожнього руху. Після цього чоловік вистрілив собі в голову.

Це пригода сталась 12 грудня о 5:25 на вул. Набережна Перемога Дніпро, повідомляє "Информатор".

"20-річний чоловік, якого зупинили за порушення правил дорожнього руху, намагався покінчити життя самогубством”, – повідомили правоохоронці.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Словенії, неподалік містечка Мурска-Собота перекинулися два мікроавтобуси на українській реєстрації. В результаті ДТП одна наша 63-річна землячка загинула, ще троє пасажирів отримали травми.

За попередніми даними, у транспортному засобі тріснула шина, що й стало причиною його перекидання на бік. За кілька хвилин на місце події прибув ще один мікроавтобус "Мерседес Спринтер" на українській реєстрації.

Однак водій другого мікроавтобуса допустив зіткнення з уже перекинутим транспортним засобом, у результаті чого опинився у кюветі. За даним фактом ДТП словенські правоохоронці проводять розслідування.

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві сталася ДТП. Посередині догори перекинувся мікроавтобус Ford.