Днями спливла інформацію про те, що зберігати ядерні коди Пентагону буде російський олігарх Віктор Вексельберг, який свого часу оплатив мовчання порноактриси про секс з Дональдом Трампом.

Про це повідомляє ВВС.

Як виявилося, головний претендент на створення сховища секретних даних Пентагону, найбільший сервіс Amazon Web Servises (AWS, "дочка" Amazon) співпрацює з компанією, у якої є зв'язок з Віктором Вексельбергом, йдеться в розслідуванні ВВС.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Йдеться про реалізацію секретного проекту "Джедай", у рамках якого передбачено створення величезного сховища даних міноборони США, де, наприклад, будуть перебувати ядерні коди, інформація про військові системи США і т.д. Пентагон влітку оголосив тендер на створення сховища, заявки подали великі компанії на кшталт Microsoft, Oracle і IBM, однак AWS, до якої дотичний Вексельберг, вважається головним претендентом на перемогу.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Нагадаємо, днями у Пентагоні повідомили про масштабний витік персональних даних, який імовірно стався унаслідок зухвалої атаки хакерів.

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на New York Times.

Унаслідок хакерської атаки було розсекречено дані, які сстосуються поїздок співробітників Міністерства оборони США.

"Пентагон в п'ятницю, 12 жовтня, заявив про кібернетичний злом відрядної документації Міністерства оборони, що призвело до витоку персональних і кредитних даних військового і цивільного персоналу", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай.uа писав про те, що Дональд Трамп прокоментував імовірну відставку Міністра оборони США Джеймса Меттіса.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це стало відомо із повідомлень ЗМІ із посиланням на американське видання CBS News.

Трамп заявив, що міністр оборони США Джеймс Меттіс не говорив йому про плани покинути посаду. Окрім того Президент США додав, що у нього дуже гарні стосунки з Меттісом.

Сенат США
Сенат США

Також Знай.uа повідомляв, що російські олігархи найближчим часом можуть влаштувати справжній "палацовий переворот" у Кремлі, будуть тиснути на Володимира Путіна, адже персональні санкції, запроваджені США, їх аж ніяк не влаштовують.