У п'ятницю, 14 грудня, популярний в США журнал The Week випустив новий номер, на обкладинці якого красується скандальна ілюстрація щодо втручання Росії у президентські вибори США 2016 року.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну інформацію американського видання.

На обкладинку помістили розслідувача "російської справи" спецпрокурора Роберта Мюллера біля підніжжя дерева, поруч з яким п'ять мисливських собак. Виходячи з того, що біля дерева лежить червона кепка, схожа на кепку з написом "Make America great again", яку носить Дональд Трамп і його послідовники, нескладно здогадатися, що хорти "загнали" на дерево самого главу Білого дому.

Окрім того, у зазначеному випуску тижневика The Week є дві статті, присвячені "російському розслідуванню Мюллера". Вони вказують на те, що прокурори нібито вийшли на "пряме зіткнення" з Трампом.

Варто додати, що восени 2018 року екс-глава передвиборного штабу Трампа Пол Манафорт пішов на угоду зі слідством і визнав себе винним за двома пунктами звинувачення (в змові проти США і в перешкоджанні правосуддю) на додачу до ще 8 пунктам раніше (ухилення від сплати податків, маніпуляції з банківськими рахунками , відмови розкрити рахунки в іноземних банках, тощо).

Пол Манафорт
Пол Манафорт

Прокурори стверджують, що Манафорт продовжував брехати про співпрацю з росіянином Костянтином Килимник, пов'язаних з розвідкою РФ, і про контакти з чиновниками адміністрації Трампа навіть після того, як погодився співпрацювати зі слідством. Трамп на це відповів, що у Мюллера не знайшли ніяких доказів "змови з РФ" і для імпічменту підстав.

Трамп і Путін
Трамп і Путін

Топ-чиновники з Демократичної партії стверджують, що якщо втручання РФ у вибори в США буде доведено, Трамп може потрапити за грати.

Нагадаємо, Пол Манафорт домовився зі спецпрокурором США Робертом Мюллером про визнання своєї вини.

Раніше Знай.uа писав про те, що проти екс-глави передвиборної кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта спеціальний прокурор Роберт Мюллер може висунути нові звинувачення.

Також Знай.uа повідомляв, що у Кремлі заявили про "втручання" у вибори президента Інтерполу "фаворитом" вважають генерал-майора російської поліції, а також віце-президента організації Олександра Прокопчука.