Глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що Штати і Китай незабаром можуть укласти велике і всеосяжну торговельну угоду. Про це повідомляє РБК, посилаючись на Twitter глави США.

Трамп зазначив, що в Китаї заявили про уповільнення зростання економіки у зв'язку з торговою війною США і КНР.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"Тільки Китай оголосив, що економіка там росте набагато повільніше, ніж очікувалося, через нашу торгову війну з ними. Вони призупинили підвищення тарифів для США. У США все дуже добре. Китай хоче укласти велику і дуже всеосяжну угоду. Це може статися і досить скоро!" - підкреслив американський президент.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп впевнений, що коли-небудь в майбутньому обговорить припинення гонки озброєння разом з президентами РФ і Китаю Володимиром Путіним і Сі Цзіньпіном.

"Я впевнений, що в майбутньому голова Сі (Цзіньпін) і я, разом з російським президентом Путіним, почнемо переговори про ефективне припинення гонки озброєнь, яка стала масштабною і неконтрольованою", - написав Трамп в Twitter.

Він додав, що США витратили за останній рік на озброєння 716 мільярдів доларів, назвавши це безумством.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

За словами президента США Дональда Трампа, у відносинах між США і Китаєм досягнуто значного прогресу завдяки його зустрічі з головою КНР Сі Цзіньпіном на полях саміту G20 в Аргентині.

Також повідомлялося, що під час передвиборної компанії 16 осіб, які входять в оточення президента США Дональда Трампа, контактували з росіянами.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Серед них такі визначні особистості як: Пол Манафорт, який виконував тоді обов'язки глави передвиборного штабу, діловий партнер і представник штабу Рік Гейтс. В поле зору потрапили колишній радник із зовнішньої політики Джордж Пападопулос і колишній радник з національної безпеки Майкл Флінн.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп має намір зустрітися з главою Північної Кореї Кім Чен Ином вже на початку 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.uа, прес-секретар Білого дому Сара Сандерс підтвердила інформацію про те, що Трамп провів з Путіним неформальну бесіду на полях саміту G20 в Аргентині.

Знай.uа писав, на саміті G20 в Аргентині президент країни-агресора Путін зробив скандальну заяву про Україну і нашому уряді.