Президент Білорусі Олександр Лукашенко зможе протриматися у влади лише до 2020-2021 року, а далі його скинуть. В цей же час "знесуть" і Назарбаєва в Казахстані.

Про це повідомляє астролог Влад Росс.

Поки Лукашенко і Назарбаєв будуть знаходитися при владі, в їхніх країнах не буде відбуватися кардинальних змін. Хоча багато говорять про можливе вторгнення Путіна до Білорусі, астролог вважає такий сценарій малоймовірним.

Путін за словами Росса, вважає, що Білорусь і так йому повністю підпорядковується, а значить немає сенсу її анексувати. По суті, Путін і так вже захопив Білорусь – "гібритно".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Російські війська можуть спокійно перебувати на білорусько-українському кордоні і в будь-який момент за наказом Путіна почнуть наступ і захоплення українських територій.

"Наказ Путіна – і через півдня танки будуть вже в Києві", - зазначає астролог.

Лукашенка, на думку Росса, не стане перечити Путіну, так як повністю залежить від нього у фінансовому плані, а також у сфері нафти і газу. При цьому Лукашенко намагається маневрувати і догоджати Росії і Європі.

В Казахстані у владі залишиться Назарбаєв і тут не буде громадянської війни. Вона станеться після того, як його скинуть. За аналогією з Білоруссю, поки при владі буде "старожил", ніяких кардинальних змін не буде.

Період змін для цих країн настане у 2020-2021 роках. Особливо серйозні зміни в країнах Митного союзу почнуться в 2021 році. Тоді і "полетять голови" всіх лідерів країн, які на своїх посадах просиділи вже по 20 і більше років.

Нагадаємо, секретні карти путінських генералів з'явилися в мережі, відео. Розсекречені документи топ-генералів Путіна.

Як повідомляв Знай. ua, директор du Solei замахнувся на кремлівського олігарха і отримав по заслугах. Інцидент стався під час засідання Ради культури.

Знай. ua писав, як безпілотник ОБСЄ зняв військовий злочин путінських бойовиків. Бойовики продовжують порушувати Мінські домовленості.