Не тільки зріст російського президента Володимира Путіна викликає багато питань у публіки. Нещодавно уважні користувачі звернули увагу на дивні зміни у зовнішньому вигляді господаря Кремля.

У російського лідера на зустрічі з режисером і художнім керівником легендарного театру "Современник" Галиною Волчек був зеленуватий відтінок шкіри.

"Прекрасний такий проект, який ви зробили, "Современник", він живий організм, приносить радість мільйонам шанувальників театру. Я дуже сподіваюся, що ви нас ще порадуєте, особливо, в Рік театру на наступний рік. Хочу вам подарувати на пам'ять ось два подаруночки. Ось картину таку і ось книжку. Ну, потім подивіться", - привітав Путін

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Заради Галини Волчек сьогодні підняли Зомбі-Путіна. Нічого так: зелененький, лисинкою блищить, приповз, з ювілеєм успішно привітав. Упокоївся його після або інвентаризували на склад - прес-служба замовчує", - пишуть у коментарях.

20 грудня, до речі, Путін дає велику щорічну конференцію - як він буде виглядати, цікавить багатьох.

Дивіться: У Санкт-Петербурзі роблять шоколадну статую Путіна

Нагадаємо, в Росії стартувала щорічна конференція президента Володимира Путіна. Як повідомляв "Знай.ua", розкрито плани Путіна та Білорусь. Також "Знай.ua" писав, секретар РНБО Олександр Турчинов впевнений, що для українських ракет зовсім не проблема знищити Керченський міст, включно з усіма військовими кораблями РФ, котрі Кремль використовує для економічної блокади.