Євросоюз продовжив санкції проти Росії ще на шість місяців.

Про це повідомляє офіційний сайт Європейської Ради.

Термін дії обмежувальних заходів закінчувався 31 січня 2019 року. Однак керівництво ЄС вирішило продовжити антиросійські економічні санкції ще на півроку.

Лідери держав Європейського союзу домовилися зберегти санкції проти Росії, незважаючи на намір Італії заблокувати їх продовження.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Рішення попередньо погодили на засіданні Європейської ради 13 грудня, а сьогодні, 21 грудня, воно було прийнято офіційно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Великобританія та Польща мають намір спільно протидіяти дезінформації з боку РФ. "Ми будемо захищати нашу демократію за допомогою консультацій, присвячених ворожої діяльності Росії, і близької співпраці між нашими оборонними і розвідувальними відомствами. Обговорення почнуться на початку наступного року", - зазначила Мей.

Як повідомляв портал "Знай.uа" міністр оборони США Джеймс Мэттис йде у відставку. Про це заявляє президент Сполучених Штатів Дональд Трамп. На своїй посаді глава Пентагону пробуде до кінця лютого. Про це стало відомо з офіційного Twitter американського лідера. Оголошення про те, що Мэттис йде, Трамп виклав після того, як Трамп наказав вивести війська з Сирії. У своєму пості Дональд Трамп написав, що президент США має право на міністра оборони, погляди якого будуть більше збігатися з його власними.
"Знай.uа" писав, що днями стало відомо про те, що влада Швейцарії ще на один рік продовжила арешт активів президента-втікача Віктора Януковича і наближених до нього людей. Про це повідомила прес-служба посольства Швейцарії в Україні на своїй сторінці у Twitter. Метою такого рішення є підтримка правового співробітництва між Україною та Швейцарією, наголошують у повідомленні. Проти президента-втікача Віктора Януковича не вводив санкцій хіба що лінивий, однак у розпорядженні "легітимного" все ще залишаються мільярдні активи.