У Вільнюському районі сталося ДТП за участю військового вантажівки, який перевозив солдатів НАТО і легкового авто. В результаті інциденту дві дівчини померли.

Передає Sputnik Литва.

війська НАТО
війська НАТО

Відомо, що трагедія сталася вранці в п'ятницю на 35-му кілометрі дороги Пикялишкис — Майшягала, біля села Мялкис. Вантажівка MAN протаранив машину Volvo S60.

Повідомляється, що солдати НАТО не постраждали. На місці події працюють поліцейські.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, НАТО відреагував на відставку Мэттиса

Міністру оборони США Джеймсу Мэттису, який піде у відставку, подякували за внесок у підтримку НАТО.

В альянсі висловилися про готовність співпрацювати з наступником Мэттиса. Про це заявила прес-секретар генсека НАТО Оана Лунгеску, повідомляє Reuters.

"Держсекретар Мэттис зробив ключовий внесок у підтримку сил НАТО і її готовність справлятися з серйозними викликами безпеки, з якими ми стикаємося, забезпечуючи при цьому більш справедливий розподіл фінансування в нашому альянсі", - сказала Лунгеску.

Наголошується, що Мэттис піде у відставку в кінці лютого. Таке рішення було ухвалене із-за розбіжностей з Дональдом Трампом за його зовнішньополітичних рішень".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Туреччини можуть вигнати з НАТО з-за Путіна

У Трампа відреагували на інформацію про закупівлю зброї Туреччиною, яка є членом НАТО, РФ.

Про це пише Bloomberg.

У повідомленні сказано, що Вашингтон не радий покупці Туреччиною - членом НАТО - російських систем ППО. Проте в Анкарі могли знайти вихід з цієї ситуації.

Також "Знай.uа" писав про те, що Війна Росії і НАТО: з'явився тривожний прогноз, загине все живе

У випадку, якщо виникнуть військові инциденты між Росією і НАТО в Балтійському регіоні, це може привести не тільки до конфлікту, але і непередбачуваних наслідків.

Про це заявляє Вікторія Легранова, колишня військовослужбовець армії США і експерт з питань національної безпеки.

Легранова вважає, що РФ має багаторівневої оборонною системою, яка готова завдати потужного удару по військовій структурі НАТО, яка знаходиться в балтійському регіоні. Причому вона переконана, що саме НАТО може завдати перший удар і не бере в розрахунок агресію Росії по всьому світу, в тому числі в Україні.