У Франції в результаті блокади дороги "жовтими жилетами" загинув водій.

Про це повідомляє BFM.

Наразі вже відомо, що 36-річний водій загинув після того, як врізався у вантажівку, яка екстренно зупинялась через блокаду дороги жовтими жилетами.

Відзначається, що трагедія сталась пізно ввечері у п'ятницю, 21 грудня. Після того, що сталося "жовті жилети" припинили блокаду дороги.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Відомо, що загиблий водій став вже 10 жертвою під час протестів "жовтих желетів".

"Загиблий водій став десятої жертвою, пов'язаної з діями руху", - інформує ЗМІ.

Разом з тим варто відзначити, що у вівторок, 18 грудня "жовті жилети" спричинили справжній транспортний хаос у Франції. Вони захоплюють пункти оплати за проїзд автомагістралями, а деякі і взагалі підпалюють.

Найбільший оператор дорожнього руху Франції, Vinci Autoroutes, заявив, що демонстрації тривають на 40 об'єктах його мережі і що кілька в'їздів-виїздів на шосе були серйозно пошкоджені, особливо на півдні Франції.

Також відомо, що станція Бандоль на схід від Марселя на півдні Франції палала всю ніч на вівторок, а шосе A50 було закрито, заявили у Vinci, чия мережа розташована здебільшого на півдні та заході країни.

"Водії повинні бути максимально уважними, коли вони під'їжджають до воріт збору плати та місця доступу до автомагістралей, через наявність численних пішоходів", - йдеться у заяві.

Варто відзначити, що у Парижі тривають масові акції протестів. Заворушення набули нових більш жорстоких відтінків. Відомо, що у французькій столиці правоохоронці застосували проти протестувальників сльозогінний газ.

Станом на 15 грудня відомо, що в результаті масових акцій протесту так званих "жовтих жилетів" у Франції вже загинули шість людей. Раніше про готовність вийти в суботу на маніфестації заявили 60 тисяч активістів руху.

У зв'язку з цим, поліція Парижа посилила охорону громадського порядку, залучено 8 тисяч правоохоронців. По всій Франції мобілізовано 89 тисяч поліцейських для охорони порядку через можливість нових протестів.

Нагадаємо, у столиці сепаратисти почали зводити барикади і атакують поліцію.

Як повідомляв "Знай.ua", кількість загиблих у Франції різко зросла, ситуація виходить з-під контролю.

Також "Знай.ua" писав, що багатотисячний натовп повстав проти президента, столицю скували масові заворушення.

Протест "жовтих жилетів" поширився на Бельгію та Нідерланди