Напередодні Різдва королівська сім'я Великобританії вразила всіх жителів країни святковою атмосферою і різдвяним духом у каплиці Святого Георгія, де вінчаються всі нащадки Єлизавети II. Так, у легендарному місці днями виконали англомовну версію пісні "Щедрик".

Уточнюється, що композицію легендарного Миколи Леонтовича заспівав церковний чоловічий хор. Вокалісти дуже талановито відтворили пісню в каплиці Віндзорського замку. Варто відзначити, що старовинна будівля, шо побудована ще в 1348 році, в поєднанні з новорічною піснею створили справжнє відчуття свята на відео.

"Виконання пісні "Carol of the Bells" Миколи Леонтовича хором каплиці Святого Георгія. Каплиця була побудована в 1348 році, за винятком періоду Співдружності (1649 – 1660) в ній регулярно проходять служби", – йдеться у офіційному повідомленні представників королівської сім'ї.

Дивіться відео про те, як у каплиці Святого Георгія заспівали "Щедрик":

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У той же час багато користувачів мережі вже встигло прокоментувати виконання пісні в ролику.

"Неймовірний хор", "Пишаюсь, що я українка і ця пісня написана українським композитором", "Добра музика", "Відмінно заспівали, я щасливий, що слухаю служби кожну неділю", "Спасибі за те, що згадали пісні композитора Миколи Леонтовича", – написали користувачі під відео.

королева Єлизавета II

Нагадаємо, що королева Єлизавета II справила враження скромної бабусі, коли потрапила в об'єктив папараці, приїхавши в резиденцію Сандрінгем, де буде зустрічати Різдво у колі королівської сім'ї. На станцію Кінгс-Лінн вона приїхала простим приміським поїздом.

Як повідомляв портал Знай.uа, сестра герцогині Кембриджської і член королівської сім'ї Піппа Міддлтон, яка в цьому році народила первістка, днями знялася в фотосесії для британської компанії Waitrose & Partners.

Також портал Знай.uа писав, що у Маркл і її оточення дійсно натягнуті відносини і її навіть називають "монстром Маркл" за те, що вона холодна і непривітна з працівниками при дворі.