У Британії готувалася змова з метою відставки прем'єр-міністра Терези Мей.
Голова міністерства оборони Британії Гевін Вільямсон міг бути організатором антикампанії, спрямованої на відставку прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей. Про це повідомляє The Times.

В Британії готувалася змова для відставки Терези Мей. Вона була викрита після того, як Гевін в готелі Beamont провів бесіду з двома друзями. Розмова відбулася 18 грудня 2018, через 5 днів після планованого винесення Мей вотуму недовіри через її поступки ЄС у переговорах по Brexit.
Вільямсон говорив про плани усунути конкурентів, які претендують на крісло прем'єр-міністра, міністра внутрішніх справ Британії Саджида Джавід і глави МЗС Джеремі Хант.
Крім того, Вільямсон збирався "приборкати" Демократичну юнионскую партію - вона є в парламенті союзником Консервативної партії.
Правда, джерело, близьке до Вільямсону, повідомило газеті, що проти глави Міноборони розгорнули "наклепницьку кампанію".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що премьер-міністр Великобританії Тереза Мей висловилася проти нового референдуму щодо виведення країни з ЄС (Brexit). На думку глави британського уряду, цей крок завдасть "непоправної шкоди" його (уряду) політики. Про це пише агентство Reuters. Так, Тереза Мей вважає, що референдум "поставить під питання здатність уряду діяти демократично", а ще може призвести до розділення країни.

Як повідомляв портал "Знай.ua" з'явилася інформація, що лідери країн-членів ЄС на спецзаседании Євроради прийшли до спільного рішення з приводу Brexit. Так, стало відомо, що переглядати рішення про вихід Великобританії з Євросоюзу більше не будуть. Про це стало відомо завдяки заяві президента Євроради Дональда Туска, пишуть європейські ЗМІ.

"Знай.uа" писав, що голосування про вотум довіри прем'єр-міністру Великобританії Терези Мей проведуть члени британського парламенту від Консервативної партії. Вона зіткнулася з критикою власної партії за план Brexit, який сама розробила.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще