Глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп виступив із заявою, що з 1 січня 2019 року Патрік Шанахан буде виконувати обов'язки міністра оборони США. Про це стало відомо завдяки Twitter президента.

Дональд Трамп назвав Шанахана дуже талановитим і висловив впевненість, що він буде "чудовий" на цій посаді.

"Я радий оголосити, що з 1 січня 2019 року наш дуже талановитий заступник міністра оборони Патрік Shanahan вступить на посаду виконуючого обов'язки міністра оборони. У Патріка довгий список досягнень, коли він був заступником… Він буде чудовий!" – пише президент США.

Нагадаємо, У США назвали найбільше світове зло, і це не Росія

Росія не так сильно загрожує національній безопасност та інтересам США, як Китай.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Про це заявив директор Національного центру контррозвідки та безпеки США Вільям Іваніна в інтерв'ю BBC.

Загроза, яку представляє для США Росія, "меркне в порівнянні з загрозою з боку Китаю", - зазначив він.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Трамп терміново обговорить питання зміцнення кордону: що відбувається?

Президент США Дональд Трамп запланував у суботу важливу зустріч в Білому домі. На ній планують обговорити питання безпеки на кордоні.

Про це він повідомив у своєму Twitter.

"Буде ланч в Білому домі з великою групою з питань безпеки кордону", - лаконічно написав Дональд Трамп

Також "Знай.uа" писав про те, що Розмова Трампа з Ердоганом закінчився справжньою катастрофою: капітуляція перед Росією

Телефонна розмова президента США Дональда Трампа і президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана, в якому обговорювався виведення американських військ з Сирії, закінчився справжньою катастрофою.

Цю інформацію повідомляє газета The Washington Post.

Відомо, що розмова відбулася 14 грудня. Ердоган намагався зрозуміти, чому США для боротьби з ІГ продовжують постачати зброю сирійським курдам і підтримувати їх.

Згідно з даними видання, телефонна розмова стала причиною "катастрофічних подій навіть за мірками Вашингтона часів правління Трампа". Саме його наслідком стала відставка Мэттиса.