Смертоносна стихія продовжує збирати свій кривавий урожай. Так, в багатостраждальній Індонезії кількість жертв потужного цунамі виросло до 429 людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню представника місцевого Національного агентства із запобіганню стихійних лих Сутопа Нугрохо, пише CNBC Indonesia.

стихійне лихо в Індонезії
стихійне лихо в Індонезії

Також відомо, що в даний момент є інформація про 1485 постраждалих. При цьому, близько 160 людей числяться як зниклі без вісті. За інформацією Нугрохо, близько 16 тисяч людей вимушено покинули свої домівки.

землетрус і цунамі в Індонезії
землетрус і цунамі в Індонезії

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А ось найбільше постраждав від природних катаклізмів регіон Пандегланг в провінції Бантен, де загинули 290 людей і 1143 отримали поранення. У Південному Лампунгі загинули 108 людей і 279 отримали поранення. Режим надзвичайної ситуації в деяких регіонах триватиме до 7 січня.

Варто нагадати, що в Індонезії викликана цунамі хвиля заввишки близько двох метрів обрушилася на острів Сулавесі після сильного землетрусу. Біля берегів Індонезії в п'ятницю сталося відразу два землетруси, одне з них – магнітудою 7,5 балів. Відразу після цього цунамі обрушилося на місто Палу. Серед жертв стихії виявилися учасники популярного в країні музичного гурту Seventeen.

Вражаючі кадри стихійного лиха потрапили в мережу. Хвилі накрили музикантів і їхніх глядачів просто під час виступу в курортному місті Танджунг-Лесунг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що менш ніж через добу після потужного цунамі, яке обрушилося на Індонезію, сколихнуло країну через землетрус з магнітудою 5 балів. Потужний землетрус в 5 балів стався на глибині 105,8 кілометрів. Про жертви не повідомляється.

Землетрус стався в індонезійському місті Тику, на острові Західна Суматра, менш ніж через 24 години після цунамі, що обрушився 22 грудня, — йдеться у повідомленні ЗМІ.

Нагадаємо, популярний курорт перетворився на диявольський котел: українців попередили про найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа смертоносне цунамі в Індонезії продовжує вбивати: кількість жертв збільшилася втричі.

Знай.uа писав, вчені б'ють на сполох і попереджають про кінець світу: стихія не пошкодує нікого.