Наталія Поклонська, колишній прокурор Криму і депутат Держдуми, привітала росіян з Новим роком, тримаючи в руці келих шампанського і сидячи верхи на коні. Однак вона зробила це дуже невпевнено, хоча теплих слів для своєї мови не пошкодувала.

На тлі заміського будинку екс-прокурор розсипалася в подяках про надану їй довіру і підтримку росіян, а також побажала всім сприятливих змін у наступному році.

Поклонська звернулася до громадян країни-агресора: "Від Нового року кожен чекає змін, змін до краще. Але насамперед всі зміни залежать від нас, нашого вибору, щоденного і деколи дуже складного. На коні буде той, хто благородний і несе справедливість і добро".

Начебто все красиво і цікаво, проте Поклонська зовсім невпевнено відчувала себе в сідлі, та й кінь, по всій видимості, не дуже зрадів такій наїзниці. Тварина категорично відмовлялося слухатися депутата і ходила в кадрі, як їй заманеться. З цієї причини бормотання екс-прокурора вийшло незвязним і невпевненим, що відразу ж впадає в очі.

Популярні новини зараз
Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Користувачі мережі не упустили можливості пожартувати над Поклонської і, засукавши рукава, взялися активно штампувати коментарі. Серед них можна зустріти такі: "Спонсор привітання - @OldSpice", "А де Микола 2, государ наш?", "Кінь норм! ", а також безліч не дуже приємних для Наталії картинок.

Наталія Поклонська відома своїми маразматичними висловлюваннями, які властиві більшості російських політиків. Не так давно вона заявила, що Україна – це частина Росії, її околиця, і в нашій країні живуть люди, які бажають розмовляти російською мовою і ходити на паради 9 травня. Як наголосила депутат Держдуми, Росія, Україна і Білорусь – неподільні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські області почергово прощаються з російською мовою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": московський патріархат, схоже, зійшов з розуму – священики записали Павла Клімкіна в кремлівські агенти.

ТакожЗнай.uа" писав, що російський уряд повною мірою відчуло наслідки санкцій.