У Південно-Африканській Республіці дитина прала в річцы білизну, коли раптом її зловив і потягнув у невідомому напрямку крокодил.

Про це повідомляє інформаційний портал eNews Channel Africa.

Інцидент стався неподалік від міста Тхохояндоу в провінції Лімпопо. Люди повідомили про це поліцію лише наступного дня. Тоді ж вони відправилися на пошуки хлопчика. Однак рятувальну операцію дитини довелося відкласти через погану видимість. За словами полковника Моатше Нгоепе (Moatshe Ngoepe), на наступний ранок пошуки відновили. Поки тіло дитини не було виявлено.

За даними правоохоронців, останній раз хлопчика бачили біля річки, де він разом з друзями прав білизну. У річці водяться крокодили. Одна з рептилій раптово висунула голову з води і потягла дитину.

Поліція Південно-Африканської Республіки радить батькам бути особливо уважними і не пускати дітей на річку, так як за останні тижні почастішали випадки атак крокодилів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, мало хто знає про те, що акули і крокодили залишаються такими ж, якими їх пам'ятає Юрський період. Багато стародавніх видів анітрохи не змінилися за весь час свого існування, а їх вік перевищує сотні мільйонів років. Ми розповімо про найцікавіші з них.

Також "Знай.ua" писав, що 53-річний житель Таїланду Канатхип Натхип з міста Пхитсанулок розповів журналістам про свого незвичайного вихованця, якого не кожен насмілиться завести, — великого крокодила, якого чоловік тримає у себе вдома вже 20 років.

Як повідомляв "Знай.uа", Аніта Цой стала героїнею чергової програми "Секрет на мільйон" на каналі НТВ. Співачка розповіла телеведучій Лєрі Кудрявцевій про проблеми зі здоров'ям. 2018 рік видався для Аніти нелегким: їй видалили жовчний міхур і апендицит. Але ці операції меркнуть у порівнянні з ще одним хірургічним втручанням, яке лікарі провели в цьому році: з тіла поп-зірки видалили личинку австралійської мухи, яку вона старанно вирощувала… цілих 18 років.