В Ірак до американських військових таємно прибув президент США Дональд Трамп.

Глава Білого дому прилетів, щоб привітати з Різдвом солдатів. Про це 26 грудня повідомляє Associated Press.

Зазначаться, що Трамп у середу неофіційно прилетів в Ірак, щоб зустрітися з американськими військами.

Його супроводжували радник з національної безпеки Джон Болтон, перша леді США Меланія Трамп, посол США в Іраку Дуг Сілліман.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Президент Трамп і перша леді в ніч на Різдво прибули до Іраку, щоб відвідати наших військових і вище військове керівництво та подякувати їм за їхню роботу. А також побажати щасливого Різдва", - написала речниця Білого дому Сара Сандерс написала в Twitter.

Нагадаємо, Трамп вибрав дизайн сталевого бар'єру на кордоні з Мексикою: ефективно і красиво

Президент США Дональд Трамп показав, як буде виглядати стіна на кордоні з Мексикою. Вона, на думку президента, буде охороняти Америку від незаконного вторгнення потоків мігрантів. Раніше повідомлялося, що між Сполученими Штатами Америки та Мексикою стіну зведуть не з бетону, а з художньо оформленої сталі.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Трамп висловив свою позицію по Росії: раніше не було президента, який би був більш жорстким

Президент США Дональд Трамп заявив, що фальшиві новини "намагаються зобразити зовсім іншу картину". Американський лідер назвав свою позицію з Російської Федерації та Китаю жорсткою, але справедливою.

ТакожЗнай.иа" писав, що Мэттис пішов, в Білому домі заявили: Це було благородною річчю

Сандерс сказала, що Білий дім буде шукати заміну Мэттису. Новина про майбутню відставку міністра послідувала після того, як Білий дім оголосив про виведення військ з Сирії та появила інформація про аналогічні кроки щодо Афганістану. Обидва рішення були зустрінуті посадовими особами Пентагону і Держдепартаменту США з опозицією.