Доволі незвичайні ялинки помітили жителі російського Санкт Петербургу на Василівському острові.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що улюблені новорічні ялинки були закутані у полотняні мішки з примарними великими очима та вишикувані у рівні ряди.

Жителі міста відразу ж взялись обговорювати неочікуване вбрання дерев.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"На "Приморській" перформанс. Хтось намалював на "одязі" деревах чорні очі і вони стали схожі на "Ку-клукс-клан", - пишуть петербуржці в інтернеті.

Разом з тим варто відзначити, що до Нового року залишаються лічені дні, і підготовка до зимових свят йде повним ходом по обидві сторони лінії розмежування – в окупованому Криму та на Донбасі.

В середньому ялинка в окупованому Донецьку коштує 105-380 гривень, ціна залежить від її висоти і пишності. Кажуть, що сосни везуть з РФ. Але є й ті, хто обходить ялинкові базари стороною - у них штучне новорічне дерево. Багато людей в окупованому місті заздалегідь купують продукти до Нового року, щоб накрити класичний святковий стіл, адже прилавки перед Новим роком можуть бути пустими. У Луганськ, як і в Донецьк, сосни везуть з Росії.

В супермаркетах Сімферополя підготовка до Нового року йде повним ходом, там можна побачити плюшеві символи 2019 від російського виробника. Українських цукерок в магазинах окупованого Криму журналісти не знайшли. На кримських базарах теж повно товарів до Нового року, а живі сосни теж везуть з РФ.

Раніше повідомлялося, що суть подарунка не в грошах, а в увазі, тому не переймайся, якщо у тебе зовсім немає грошей. Головне - це знайти саме те, що сподобається рідній людині і потрапить прямо в ціль. Ми підкажемо, що можна придбати в якості подарунка на Новий рік, витративши при цьому не більше 300 гривень.

Крім того варто відзначити, що 27 грудня, перед початком засідання уряду співробітники Кабміну підправляли хитку ялинку в залі засідань.

Перед засіданням було зафіксовано, як ялинка в залі засідань починає хитатися, а невідомий працівник всіма силами намагається встановити її на місце.

Нагадаємо, покрокова інструкція, як прикрасити ялинку.

Як повідомляв "Знай.ua", як загадати бажання на Новий рік так, щоб воно здійснилося.

Також "Знай.ua" писав, що приготувати на Новий рік 2019: найкращі рецепти до свята.

У Києві готуються до відкриття головної новорічної ялинки