З’явилася інформація про знижку на два минулорічних флагмана: Pixel 2 і Pixel 2 XL. Обидва смартфона зараз вже можна придбати за 599 доларів.

Про це повідомляє офіційний сайт Google.

Зараз знижка поширюється тільки на версії з 64 ГБ ПЗУ. Звичайна модель Pixel 2 продається в двох кольорах: чорному і білому. Версія XL в наявності також з двома кольорами: чорно-білим і чорним.

Також на сайті корпорації з’явилися новорічні знижки на інші товари. Розумний дисплей з вбудованим Асистентом Home Hub продається за 99 доларів, а комплект з Chromecast і голосовий помічник Google Home Mini коштують 49 доларів.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Смартфон Pixel 2 комплектується 5-дюймовим дисплеєм, сучасним 8-ядерним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 835, 4 ГБ оперативної пам’яті та 12-мегапіксельним сенсором з діафрагмою f/1.8.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська компанія Fintiv заявила про те, що їй належить патент на технологію, яку Apple використовує в платіжному сервісі Apple Pay. Позивач стверджує, що порушення патенту помічені на всіх моделях iPhone і годин виробника. Юристи компанії Fintiv вимагають від компанії виплати штраф, а також переробки роботи сервісу.
Як повідомляв портал "Знай.ua", компанія LG Electronics запатентувала технологію "розумної взуття", повідомляє Android Headlines. Зазначається, що технологія передбачає впровадження в взуття спеціальних датчиків для збору інформації про дії користувача. Зокрема у взуття буде оснащений акселерометром і гіроскопом. До того ж, взуття буде синхронізуватися з іншими пристроями, щоб передавати дані.

Також "Знай.ua" писав, що Facebook зайняв перше місце в списку технологічних компаній, яким користувачі найменше готові довірити свої персональні дані. Про це свідчать результати онлайн-опитування, проведеного аналітичною компанією Toluna раніше в цьому місяці. Однак, це і не дивно, адже корпорація кілька разів вляпалася в скандал з втратою даних користувачів, або ж зі зливом особистих даних стороннім компаніям.