Американці все менше потребують некваліфікованому працю, так що з кінця 2018 року Міністерство внутрішньої безпеки США вирішило ускладнити процедуру отримання візи - H-1B, яку розігрують серед працівників низької кваліфікації.

Нові вимоги стосуються представників всіх країн, в тому числі і жителів України.

Однак, американцям все ще необхідний робочий персонал з досвідом роботи не менше 3 років зі ступенем бакалавра. Ці кадри можуть без проблем отримати візу.

Робочі візи H-1B розігрують кожен рік у лотереї - Diversity Immigrant Visa.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Завдяки цьому в США приїжджають 65 тис. осіб і ще 2 тисячі іноземців з науковими ступенями. Зараз влада намагається збільшити потік робочої сили в країну, причому високої кваліфікації.

У США хочуть зробити кращий склад трудової міграції за запитом американських роботодавців. До того ж, журналісти з США кажуть, що влада дослухається до громадськості та до 3 січня 2019 року буде приймати пропозиції про громадських організацій. Тому правила надання H-1B можуть ще не раз змінитися.

Нагадаємо, Безвиз заберуть: Європа сказала, що не так з Україною

Європейська комісія у другому річному звіті підтвердила, що Україна виконує критерії "безвизового режима".

Україна не порушила міграційні та норми безпеки, встановлені механізмом призупинення безвиза. Крім того, продовжуємо протидіяти корупції та організованої злочинності. Про це йдеться в матеріалах Української правди.

Незважаючи на позитивні висновки, Україна має проблеми з неврегульованою міграцією і протидією корупції. ЄС вимагає негайних дій для подальшого продовження "безвиза".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Українцям подарували ще один екзотичний " безвиз: це справжній рай на Землі

Кабінет міністрів на засіданні у четвер, 27 грудня, затвердив угоду України з Уругваєм про безвізовий режим поїздок.

Також Знай.uа" писав про те, що З 1 січня Україна змінить правила оформлення віз: що потрібно знати