Канцлер Німеччини Ангела Меркель провела телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним. Вони обговорювали ситуацію в Керченській протоці.

Про це стало відомо завдяки прес-службі Кремля.

У телефонній розмові лідери двох країн обмінялися думками з приводу ситуації, яка склалася 25 листопада в Керченській протоці.

До того ж, було обговорення планів США про виведення військ з Сирії. Меркель і Путін привітали один одного з наступаючим Новим роком, а також домовилися про те, що будуть продовжувати контакти.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, Меркель і Макрон закликали звільнити українських моряків: російські тубільці відповіли в своєму стилі

У Росії грубо відповіли на спільне вимоги Ангели Меркель і Еммануеля Макрона звільнити українських моряков.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, голова Держдуми Росії Володін різко відповів на заклик лідерів держав звільнити з полону незаконно утримуваних українських моряків. Більш того Володін порадив європейським лідерам стежити за своїми справами, а не втручатися в діяльність російських силовиків.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Журналіст розповів, з ким насправді буде говорити Москва, і це не Україна

Головна особливість Москви в тому, що вона не готова розглядати Київ як парламентера з заложникам.

Про це розповів журналіст Павло Казарін.

Так, за словами журналіста Кремль для врегулювання нинішньої політичної ситуації може сісти за стіл переговорів лише з однією стороною.

Також "Знай.uа" писав про те, що Путін знову розцілував школяра: вже не приховує

Начальник кримських і донецьких бойовиків знову взявся за старе. Володимира Путина користувачі соцмереж висміяли за нові "ніжності" з дітьми. Багато хто може пригадати ті кадри, де російський президент цілує хлопчика в живіт, але в цей раз все вийшло трохи по-іншому.

Про це стало відомо завдяки фотографіям, які опублікували російські ЗМІ.

Куди полетимо?»: Путін зустрівся з хлопчиком Артемом, бажання якого — побачити Пітер з висоти пташиного польоту — обіцяв виконати, і подарував йому вертолітну прогулянку над містом», — повідомив журналіст з «кремлівського пулу» Дмитро Смирнов, пише портал "Политека".