В Німеччині сталася страшна аварія. У Берліні водій на авто марки BMW влетів у натовп перехожих. Є інформація, що ДТП сталася рано вранці в районі Веддінг.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Bild.

Поліцейські затримали водія, як виявилося, авто має латвійську реєстрацію. Згідно з попередньою інформацією поліції, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Двоє з потерпілих перебувають у важкому стані. У той же час водій автомобіля BMW не отримав поранень. Крім того, на оприлюднених фотографіях з місця події можна побачити плями крові на землі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що в єгипетському місті Гіза поруч з пірамідами вибухнув туристичний автобус. За попередніми даними, в автобусі були туристи з В'єтнаму. Коли він почав рух, вибухнула бомба, яку заховали за стінкою транспортного засобу. В результаті вибуху двоє туристів загинули, ще 12 людей отримали поранення. Серед поранених виявилося двоє єгиптян, один з них водій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що футболіст "Баварії" і збірної Франції 22-річний Кінгслі Коман потрапив у жахливу ДТП. Коман занадто різко натиснув педаль газу на мокрій дорозі і перетворив свій супердорогий спорткар McLaren 720S Coupe вартістю в 250 тисяч євро на купу металу.

Як повідомляє видання TZ, ДТП сталася на ділянці траси між Мюнхеном і Штарнбергом. Проїхавши зону з обмеженням швидкості в 80 км/год, спортсмен раптово збільшив швидкість і не впорався з керуванням. Повідомляється, що машина, після того, як врізалася у відбійник, пролетіла ще 150 метрів. Сам гравець, на щастя, не постраждав. Лікарі швидкої допомоги оглянули 22-річного водія, який пізніше відправився на таксі у Штарнберг.

Нагадаємо, у Львові син зарізав матір ударом у серце: вбивцю впіймали біля під'їзду.

Як повідомляв Знай.uа актори "Дизель шоу" вперше розповіли про смерть Поплавської: було багато таємних знаків.

Знай.uа писав, водій "Пошти Росії" вирішив відтягнутися і влаштував скажений екстрим: відео.